In het kort

In het kort

Ondernemerscentrum Zutphen staat voor verbinding tussen ondernemers in en om Zutphen.
De aanjagers zijn ondernemers die verbinden, netwerken, samenwerken en lokaal ondernemen belangrijk vinden en dit allemaal op een toegankelijke manier mogelijk maken.
Ondernemerscentrum Zutphen werkt vanuit de Zonnehorst 5 in Zutphen waar 1200m2 ruimte beschikbaar is voor ondernemerschap, creativiteit en verbinding. Huurders mogen ondernemers uit allerlei branches zijn. Zo kunnen de kantoorruimtes worden ingericht als showroom, fotostudio, coachingruimte of gewoon als kantoor.
Elkaar vooruit helpen en versterken is de missie van Ondernemerscentrum Zutphen. Met de menukaart stimuleren we de huurders tot samenwerking, wat volgens ons naast lekkere koffie en goede internetverbinding dé toegevoegde waarde van een externe werkplek is.
Doe je mee? 

Flexwerken is mogelijk

Er zijn ook werkplekken met onbeperkt WiFi, koffie en thee. Er is dus genoeg ruimte om te flexwerken. Ook is er een gezellige ontmoetingsruimte en zijn er spreekkamers en vergaderruimtes. Zo is er altijd ruimte beschikbaar voor elke ondernemer.

Veel mogelijk

Werken in stilte is mogelijk, werken met andere ondernemers is mogelijk, een ontmoetingsplek voor creativiteit en verbinding is aanwezig, de mogelijkheid en hulp voor het organiseren van een workshop of bijeenkomst is aanwezig, kortom, Ondernemerscentrum Zutphen biedt alle ruimte en mogelijkheden voor creativiteit en ondernemerschap.

De locatie

Het pand aan de Zonnehorst 5 is gebouwd in 2008 en biedt 1200m2 ruimte voor bedrijvigheid. Er zijn kantoorruimtes aanwezig maar er is nog genoeg ruimte over om naar wens
in te richten / in te bouwen! Er is een personen- en een goederenlift aanwezig. Het pand heeft een representatieve uitstraling. Bovendien is er voldoende (gratis) parkeerruimte aanwezig.

Meer omzet

Uit onderzoek is gebleken dat ondernemers die op een locatie werken omringd door andere ondernemers, meer omzet genereren dan ondernemers die eenzaam vanuit huis werken. Naast dit feit bieden wij huurders een extra stimulans tot verbinding met andere huurders door middel van de menukaart.

Wie kan je tegenkomen bij de koffieautomaat?

AKSP Administratiekantoor

aksp

Belastingadvies | Financiële coaching

AKSP is meer!

AKSP is meer dan een administratie- en belastingadvieskantoor. We zijn flexibel en werken graag met u samen: we denken mee en nemen de tijd om de financiële gang van zaken binnen uw onderneming met u te bespreken. Zo maakt u zelf de juiste keuzes.

BesselsGreen

besselsgreen

Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud

15 jaar tuinkennis, passie en tuinervaring

Initiatiefnemer Nicolaas Bessels stond van kinds af aan al in de tuin. De natuur met zijn grote diversiteit aan bloemen, planten, struiken en bomen heeft altijd al zijn interesse gehad. Na opleidingen aan de lage bosbouwschool, middelbare tuinbouwschool en een prachtige stage in het land van de tuinen Groot Brittanie heeft hij van zijn passie zijn werk kunnen maken.

freeliner

freeliner

e-MAB Mobiliteitsadvies Benelux

Blijf actief en zelfstandig
U wilt actief en zelfstandig blijven? De Freeliner is geschikt voor iedereen die mobiel wil zijn, maar door lichamelijke beperkingen is aangewezen op alternatieve vervoermiddelen.

gerard klomberg

Gerard Klomberg

Kunstschilder

Zie expositie en atelier in het Ondernemerscentrum Zutphen

lefeber

lefeberhu

Interieurs, ontwerp en advies

Wanneer ook uw ruimte vraagt om een eigen sfeer en unieke uitstraling, geef ik u daarover graag advies.

MIJN ONDERNEMING DUURZAAM

mijn ondernemingduurzaam

Het platform Mijn Onderneming Duurzaam

Mijn Onderneming Duurzaam is een platform dat verschillende gespecialiseerde marktpartijen bij elkaar brengt om door middel van een integrale samenwerking duurzaamheidstrajecten op maat te ontwerpen en te implementeren voor organisaties en bedrijven.

op het internet.nu

Op het internet

Webhosting en meer

Inderdaad, full-service. OphetInternet.nu wil graag de ondernemer het IT en webontwikkel werk uit handen nemen en sturen naar professionele oplossingen welke toekomst gericht zijn. Niet alleen rekening houdende met gebruikersgemak, maar ook met wettelijke- en veiligheidsaspecten. Hierbij stellen wij niet alleen kwaliteit voorop, maar wij willen zoveel mogelijk ontzorgen. U doet uw werk en wij doen ons werk, uiteraard binnen de afgesproken kaders.

PEOPLE 2 MOVE

people 2 move

Coaching Begeleiding Advies

Ik ben partner, moeder, collega, vriendin……..en coach.
Als coach ben ik opgeleid bij “Blankestijn en Partners”
Daarvoor heb ik 10 jaar leiding gegeven aan verschillende teams en afdelingen. In die 10 jaar zijn er verschillende verandertrajecten voorbijgekomen. Ikzelf ben in deze 10 jaar misschien nog wel het meest veranderd.
Ook ik ben in mijn leven en carrière tegen één of meerdere problemen aangelopen, had een wens, ambitie of droom.. Naast coach ben ik ook ervaringsdeskundige.

red mijn pc

Redmijnpc

Computerhulp aan huis

Dat is waar het om draait. We willen je helpen en dat doen we met voorkeur bij jou aan huis, al zolang we computers repareren. Bekijk de mogelijkheden, maar mocht het je beter uitkomen, dan mag je je apparatuur ook inleveren bij een servicepunt.

RELAX CHARTERS

Relax Charters

Koeriersdiensten

Relax Charters Koeriersdiensten is een koeriersdienst met al meer dan 20 jaar expertise in het verzorgen van sneltransporten en koeriersopdrachten. Met onze hoofdvestiging in Zutphen zijn wij al jaren de koerier voor meedere bedrijven in de stedendriehoek Zutphen – Deventer – Apeldoorn

Fotograaf

Robin Britstra

Fotograaf

In mijn werk voor bedrijven, uitgeverijen, overheden, en organisaties door het hele land heen , worden mijn foto’s gebruikt in publieks-, corporate-, en sponsored magazines,
beeldbanken, websites, brochures, advertorials, en jaarverslagen. Waarbij ik streef naar een goede combinatie van originaliteit op het creatieve vlak , perfectie in de techniek en snelle levertijden.

SANDER VAN DAM

sander van dam

Houtwerk

Woonruimtes en meubels die ons bestaan natuurlijk en avontuurlijk maken.

TAGA SPORT

Taga sport

Verkoop van klim- en bergsportmateriaal

Taga Sport is een eenmanszaak die zich vanaf 2004 heeft gespecialiseerd in:
De verkoop van klim- en bergsportmateriaal
De verkoop van materiaal t.b.v. : werkplaatsbeperking, valbeveiliging, werkpositionering, rope access en treeclimbing.

VAN MARLE MAALTIJDSERVICE

van Marle

Partycatering, maaltijdbezorging & verhuur

Van Marle De Culinaire Groenteman, maakt van iedere gelegenheid een culinair succes! Wij staan voor vers, puur en lekker eten, met passie bereid. Laat u door ons in de watten leggen, en geniet van onze verse producten in de prijswinnende winkel, onze verrassend complete partycatering en smakelijke maaltijdservice

VRAAG ZOEKT ANTWOORD

vraagzoektantwoord

Bureau voor coaching en training

Ik coach en train werknemers, leidinggevenden, trainees, ondernemers en teams in organisaties. Kenmerkend voor mijn manier van werken is het leveren van maatwerk.

ZUTPHENSE HOUTHANDEL

Zutphense houthandel

Uw hout specialist

Het adres in Zutphen en omstreken voor uw tuinhout, tuinschermen / schuttingen van o.a. douglas, eiken, geïmpregneerd vuren, hardhout.
Door onze jaren lange ervaring en kundig personeel kunnen wij u altijd voorzien van passend en eerlijk advies.